janlandvaneen.nl

Reviews (4)
4.8/5

KOM IN JE KRACHT

Soms lijken dingen zo eenvoudig, maar zijn ze zo moeilijk om te doen. In je kracht staan is een toestand waarin je werkelijk je beste jij bent.

Naarmate je jezelf steeds beter leert kennen, ben je ook minder bang om uitdagingen in het leven aan te gaan. Je opent jezelf als het ware voor alles wat er op je pad komt, en dan kom je werkelijk in je kracht, en dat is een heerlijk gevoel.

Ontdek dat er veel meer in je zit dan je voor mogelijk hebt gehouden.

Grijp dit weekend aan om je angsten te overwinnen, om over die drempel heen te stappen, een weekend om in je kracht te komen.

We gaan terug naar je natuurlijke basis en gaan de kracht die in je zit activeren, geen praatsessies of therapieën maar met jezelf aan het werk. De kracht die in je zit gaan we gebruiken om je zelfvertrouwen te ontwikkelen en daardoor je angsten te overwinnen.

We gaan dit o.a. doen door middel van drummen, klankbad, het lopen van het labyrint, ijsbad en een vuurloop en nog veel meer.

Durf jij deze uitdaging met jezelf aan meld je dan aan voor deze workshop,  op het Land van Een in Surhuizum.

Na aanmelding krijg je een mail met verdere informatie en met een betalingsverzoek.

Nadat het bedrag is overgemaakt krijg je een definitieve bevestiging dat je staat ingeschreven voor het weekend “kom in je kracht”.

Er is plek om met je tent of kleine camper te overnachten, de kosten hiervan zijn 15 euro per persoon per nacht. (geef dit aan bij opmerkingen) Vanaf vrijdag 17.00 uur is het mogelijk om je tent of camper te installeren, het programma start om 19.30 uur en op zaterdag en zondag om 10.00 uur.

Kosten van dit weekend zijn 225,00 euro, dit is incl. koffie en thee en tweemaal ontbijt. Voor mensen met een krappe beurs is, in overleg, een gereduceerd tarief mogelijk

Er is een buitenkeuken aanwezig met koelkast en kookgelegenheid. Graag je bord, beker en bestek meenemen en wat voor de potluck op zaterdag.

Heb je zelf een drum dan mag je deze meenemen.

 

Wij zien ernaar uit, jullie ook?

Yvonne Diersen-Sloetjes, Jan Willem Miel en Jan Wesseling.

Teamleden

8F128EEE-0971-4CE4-A273-38DA9787EDAC

Yvonne Diersen-Sloetjes

8AAEED74-F265-4D67-9664-C5C0495D7AF2

Jan Willem Miel

83AEB697-4D46-4B3F-865E-F75A40E7642D_1_201_a

Jan Wesseling

Aanmelden

Je kunt je via het onderstaande formulier aanmelden

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Locatie

Land van Een Rysloane 5 9283 XS Surhuizum