janlandvaneen.nl

Jan Willem Miel

‘In je kracht komen’ is iets wat voor mij lang een vaag begrip geweest is en wat zich nog steeds ontwikkelt. Eigenlijk kent iedereen het, denk ik, alleen je er bewust van zijn is wat anders. Het gevoel kan ik niet beschrijven, dat is net zoiets als uitleggen hoe een appel smaakt. Maar het gebeurt onder andere wanneer je doet wat je leuk vindt – of je er nou goed in bent of niet, dat maakt niet uit. Of als je iets gaat doen wat je leuk vindt maar het ook eng vindt… en het dan tóch doet! Dat.

Een vuurloopceremonie of een ijsbad zijn gelegenheden waarbij je kan onderzoeken dat je meer kunt dan je denkt. Of ontdekken waar je kracht ligt en datgene wat er in de weg staat om in je kracht te staan te transformeren. Dit te kunnen delen met andere mensen is iets wat mij elke keer weer vult met een mix van dankbaarheid, enthousiasme, vuur, en verwondering over ons werkelijke potentieel.

Dus je bent meer dan welkom dit weekend om je onder te dompelen in alles wat zich aandient en te onderzoeken waar je kracht ligt.

Mijn naam is Jan Willem Miel en sinds 2014 begeleid ik mensen in ijsbaden. Later zijn daar onder andere vuurlopen en stemexpressie bijgekomen, wat elkaar prachtig aanvult!