janlandvaneen.nl

Reviews (3)
5.0/5

WORKSHOP SJAMANENDRUM BOUWEN

Bouw je eigen drum en ontdek het medicijn van de drum

Van oudsher gebruikten de indianen een sjamanendrum bij hun ceremonies en rituelen om in trance te komen. Bouw onder begeleiding de drum die bij je past. Het maken van de drum neemt één dag in beslag inclusief het maken van je drumstok.

Gereedschap wat je nodig hebt is aanwezig, wat je mee moet nemen is een stok van 45 cm lang om je klopper voor de drum mee te maken en een handgreep voor je drum. Als deze handgreep van hout is moet deze goed in je hand passen en lang genoeg zijn om hem ook nog te bevestigen. Zorg dat de greep in het midden zit en dat je stok minimaal 40 cm lang is dan kunnen we deze, tijdens het bouwen van de drum, op de gewenste lengte afzagen. Heb je een ander idee voor een handvat of klopper neem deze dan ook mee dan kunnen we zien wat er mogelijk is. Wil je je drum versieren neem dan zelf spullen mee, hier is wel wat materiaal maar eigen inbreng maakt je drum persoonlijker.

Een frame, deze zijn van wilg of essen, is standaard 45 cm, andere maten in overleg mogelijk.

Voor de huid heb je de keuze uit:  Geit kaal en met haar, Paard met haar, Koe met haar, Waterbuffel met haar, Rund kaal en Eland kaal. (indien op voorraad)

Als je speciale wensen hebt geef deze dan ook door zodat we kunnen zien wat mogelijk is.

We zijn de hele dag bezig dus is het aan te raden om een lunchpakketje mee te nemen. De koffie en thee staan klaar en voor bij de lunch is er soep.

Hout heeft ook een spirituele betekenis, denk daaraan als je een tak opzoekt voor je klopper en handvat. Ook voor de huid geldt hetzelfde.

Bij belangstelling kun je je aanmelden voor meer informatie.

Aanmelden

Je kunt je via het onderstaande formulier aanmelden

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Locatie

Land van Een Rysloane 5 9283 XS Surhuizum