janlandvaneen.nl

LABYRINT LOPEN

DE REIS NAAR BINNEN EN WEER NAAR BUITEN

Laat je inspireren door je innerlijke kern.

Na uitleg wat een labyrint is zal, voordat je het labyrint gaat betreden, er eerst een klankmeditatie plaatsvinden.

Het doel is inspiraties te ontvangen van de innerlijke leiding in ons. Ons hogere Zelf, de Ziel, het innerlijke Wezen, onze wijze binnenwereld, onze Bron. Inspiraties, die doorwerken in ons dagelijks bestaan.

Het labyrint is een oeroud symbool dat in vele culturen in veel verschillende omstandigheden over de gehele wereld voorkomt. In duizenden jaren heeft het zich ontwikkeld in een breed scala van vormen en patronen. De meeste labyrinten zijn rond van vorm en bestaan uit een serie lijnen die zo verbonden zijn dat er een enkel pad van buiten naar het centrum ontstaat. Het centrum van het labyrint, op het Land van Een, is een kruispunt van leylijnen. Op zulke kruispunten zijn ook de hunebedden  gebouwd.

Het labyrint verbeeldt onze weg door het leven. Het is de reis naar binnen, naar het centrum, en vandaar weer de reis naar buiten. Door levenservaringen op te doen en daarop te reflecteren vanuit ons hart komen we dieper in contact met onze kern en van daaruit komen we in een vernieuwde (ver)houding tot onze ervaringen. Meer wijsheid, liefde en harmonie, meer vrede en vreugde.

De tocht door het labyrint begint door je af te stemmen. Verbind je met het ritme van de ademhaling. Open je hart. Ga met je aandacht naar je huidige levenssituatie.

Met een persoonlijke vraag kan je het labyrint instappen: Wat heb ik werkelijk nodig? Wat wil ik echt? Op welk punt in mijn leven sta ik? Hoe ga ik verder?

Ook al heb je geen vraag en ben je leeg van geest, dan kun je een respons op je situatie van het heden verwachten. Dat kan zich uiten in een inzicht of een verfrissend nieuw gevoel, een wezenlijke verschuiving, een nieuwe innerlijke beweging.

Als je de reis naar het centrum maakt, houdt dan contact met je hart en laat het gebeuren. Neem de tijd. De tocht naar het centrum staat voor loslaten wat er was, er dankbaar voor te zijn: wat heeft het je gebracht. En ruimte te maken voor het nieuwe.

Het centrum staat voor je innerlijke kern. Open je daarvoor en maak ruimte om de inspiratie te ontvangen. Laat die op je inwerken en neem die mee als je begint aan je tocht naar buiten. Laat het antwoord op je inwerken.

Wat je in ieder geval meer kunt ervaren is: meer rust, gevoel van gecentreerd zijn, meer creativiteit, meer verbondenheid en meer dankbaarheid.

Na het lopen kan je rustig de tijd nemen om je ervaringen te integreren. En als je wilt te delen.

 

Met veel liefde,
Jan Wesseling.

Teamleden

83AEB697-4D46-4B3F-865E-F75A40E7642D_1_201_a

Jan Wesseling

Afspraak inplannen

Je kunt je via het onderstaande afspraken systeem zelf een afspraak inplannen op een datum en tijdstip die jou het beste uitkomt.

Selecteer een datum*

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Locatie

Land van Een Rysloane 5 9283 XS Surhuizum