janlandvaneen.nl

Reviews (10)
5.0/5

BRON FREQUENTIES (GROEP)

“Via de krachtige transformerende man, vrouw en kind driehoek, zetten wij een veilige bedding in, om zo de aanwezige disbalans via onze bron frequenties terug te brengen naar je natuurlijke staat van vrede en balans. Kom weer thuis in je harmonisch bron centrum.
We hebben allemaal wel eens fase waarin we gezien willen worden in onze transformaties, een bevestiging die de aanwezige lagen van emoties in disbalans doen laten verdwijnen. Er is niets fijners dan weer thuiskomen in ons vredige bron centrum, ons centrum van waaruit alle frequenties vrij en blij kunnen bewegen. Raken we uit ons vredige broncentrum betekent dit dat er frequenties geblokkeerd zijn. Ze kunnen niet in vrijheid vibreren doordat ze overschaduwd worden door een disbalans. 

Ons lichaam bestaat uit 80% water, water is elektromagnetisch en komt terug in beweging, balans en genezing via frequenties. Een disbalans in ons lichaamsinstrument kunnen we dus fine tunen middels frequenties. Hoe dan? Door een tegengestelde bron frequentie te activeren en te sturen in de juiste richting. Een disbalans is terug te vinden in de kind energie. Deze energie heeft de zorgende innerlijke bron frequenties van de vader en moeder energie nodig. 

Middels deze krachtige transformerende man, vrouw en kind driehoek, zetten wij een veilige bedding in, om zo de aanwezige disbalans via onze bron frequenties terug te brengen naar de natuurlijke staat van vrede en balans. Weer thuiskomen in je harmonisch bron centrum.

Jan geeft zijn bron frequenties door via zijn instrumenten en Jil via haar Brontaal en ondersteunende liefdevolle handoplegging. Voel je vrij en welkom in onze aandachtige bedding, waar de aanraking van bronfrequenties je terug verankeren in je harmonische Bron centrum.

BIJDRAGEN INDIVIDUELE EN GROEPSSESSIES

Voor een 2 uur durende individuele sessie, vragen we 65 euro.
Deze wordt gegeven in de tipi op het Land van Een.

Voor een ongeveer 3 uur durende groepssessie voor minimaal 4 en maximaal 7 personen, vragen we 35 euro per persoon. Deze worden gegeven in het strohuis op het “Land van Een” Rysloane 5 in Surhuizum.
Wat je mee moet nemen zijn een matje, een dekentje en eventueel dikke sokken. Een flesje water en makkelijk zittende kleding wordt aanbevolen. De klanken worden niet electronisch versterkt en in het strohuis is geen wifi aanwezig, ook verzoeken we om geen geurtje op te doen en de telefoon uit te zetten. Dit om de energie zo vrij mogelijk te laten stromen.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of boek nu je sessie via onderstaand contactformulier.
Wilt u ons uitnodigen op locatie dan kunt u dat ook kenbaar maken via het onderstaand contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Liefs Jil en Jan

 

 

 

 

Teamleden

3959F838-726B-417F-B8AD-29524783D2AD

Jil Hoekema

83AEB697-4D46-4B3F-865E-F75A40E7642D_1_201_a

Jan Wesseling

Aanmelden

Je kunt je via het onderstaande formulier aanmelden

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Locatie

Land van Een Rysloane 5 9283 XS Surhuizum