janlandvaneen.nl

Reviews (2)
5.0/5

BRON FREQUENTIES (MOEDER/DOCHTER)

“Vanuit de baarmoeder in de genezende weerspiegeling van elkaars hart, weer thuiskomen in de kracht van je eigen vredige bron”.

Een bron frequentie reis voor moeders en dochters die beide klaar zijn om hun hartbewustzijn te openen en via een weerspiegelende begeleide reis genezing te brengen naar de plekken waar disbalans nog in het donker leeft. Door de aanrakingen van jullie bron frequenties, zal er een mooie harmonische verdieping ontstaan in de verbinding met elkaar en jullie eigen bron. Deze reis vindt plaats in een warme en veilige setting. Gedragen door de muzikale soundhealing van Jan en de bron harmoniserende verlichtende taal, klanken en aanrakingen van Jil.
Wat je mee moet nemen zijn een matje, een dekentje en eventueel dikke sokken. Een flesje water en makkelijk zittende kleding wordt aanbevolen. De klanken worden niet electronisch versterkt en in het strohuis is geen wifi aanwezig, ook verzoeken we om geen geurtje op te doen en de telefoon uit te zetten. Dit om de energie zo vrij mogelijk te laten stromen.
BIJDRAGEN MOEDER/DOCHTER SESSIE

Voor een 2 uur durende sessie, vragen we 130 euro.
Deze wordt gegeven op het Land van Een Rysloane 5 Surhuizum.

Deze moeder/dochter sessie kan in allerlei varianten, zoals moeder/zoon, vader/zoon, vader/dochter, man/vrouw, vriend/vriend, enz.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of boek nu je sessie via onderstaand contactformulier.
Wilt u ons uitnodigen op locatie dan kunt u dat ook kenbaar maken via het onderstaand contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Liefs Jil en Jan

Teamleden

3959F838-726B-417F-B8AD-29524783D2AD

Jil Hoekema

83AEB697-4D46-4B3F-865E-F75A40E7642D_1_201_a

Jan Wesseling

Aanmelden

Je kunt je via het onderstaande formulier aanmelden

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Locatie

Land van Een Rysloane 5 9283 XS Surhuizum